Koken met sterren
Door: Maaike, Daan en Mo
Blijf op de hoogte en volg Daan, Moniek en Maaike
12 Februari 2007 | Thailand, Chiang Mai
Nadat onze voetjes gewassen waren gingen we naar boven waar we met z'n 3-en in een kamer bleken te liggen. Dus die man had nog volop zicht! Ik had een op zwarte wortel speeksel kauwend vrouwtje die er niets van kon, Daan een slager die boven op haar rug stampte en vervolgens lagen wij beide er ook halfnaakt bij terwijl Moniek zedig werd behandeld en er herboren uit kwam......tja boontje komt om zijn loontje..
De dag na de trekking lekker rustig aan gedaan en zaterdagavond een topavond gehad met de mensen van de trekking. Lekker eten, rum met cola gedronken (tja, was goedkoper dan bier) en gedanst, heerlijk!
Gisteren naar de zondagmarkt geweest. Was supergezellig en erg groot! Op elk tempelterrein hadden ze een "foodcorner" waar we de meest vreemde en lekkere dingen hebben geproefd. En natuurlijk onze shopbehoeften bevredigd!
Vandaag een kookcursus gedaan. Net buiten de stad op een biologische boederij. Een prachtige omgeving om ons helemaal onder te dompelen in de Thaise keuken. Jullie kunnen vast niet wachten tot we weer terug zijn en de heerlijkste curry's, springrolls en Tom Yam-soepjes op tafel zetten...
Nu even lekker de stad in en ons helemaal suf kletsen, voordat we ons morgen voor 24 uur laten opsluiten voor een 'meditation retreat' bij de monniken en niks meer mogen zeggen...
12 Februari 2007 - 14:27
Michiel:
Gaaf zeg, mijn oliemassage was ook op het randje van onzedig, maar misschien hoort dat er een beetje bij ;-) gaan jullie ok nog zelf thaiboxen? Lijkt me wel iets voor jou maaike.
x Michiel -
12 Februari 2007 - 15:48
Maaike:
het gaat goed zo te lezen. Er worden 4 laptops gratis verloot binnen de sector. Jij wil er vast ook een dus ik heb je naam er maar bij gezet. griepgolf hier maar verder alles heel goed. Groet van iedereen Tonny -
12 Februari 2007 - 17:07
Thea:
Dat gaat dus nooit lukken.Plak in iedergeval de mond van Maaike maar dicht.Ach, wie weet welke talenten er nog boven komen drijven.Jullie verrassen ons nog steeds bijna dagelijks met geweldige verhalen.GENIETEN voor ons!!!!KUS Thea -
12 Februari 2007 - 17:12
Henneke:
NIETS MEER ZEGGEN, lees ik dat goed? Ik durf bjna mijn hele vermogen te verwedden dat jullie het nog geen uur volhouden om niet te praten Ik wens jullie veel sterkte met deze voor jullie bija onmenselijke opgave.xxxje liefs Henneke -
12 Februari 2007 - 17:30
Sander:
hee meiden, nog steeds alles goed lees ik. Maris en ik zijn ook op die biologische boerderij geweest, was echt heel leuk en lekker rustig, niet? Leuk dat jullie die meditatie gaan doen. Had ik nou verteld dat ik dat sinds een paar weekjes ook doe elke ochtend? Nou ja voor dat het een teveel "ik ook, ik ook" verhaal wordt ga ik jullie weer heel veel plezier wensen en idd denk ik dat jullie (lees slems) het moeilijk gaan krijgen met niet-doen en niet-praten. succes! -
12 Februari 2007 - 17:32
Sander:
oh ja leuke foto's trouwens, keep them coming! -
12 Februari 2007 - 18:08
Ome Arno:
He Maaike heb jij gebumped met een olifant? Zielig voor dat beest.
Groetjes en veel plezier! -
12 Februari 2007 - 18:52
Vincent:
Mmm, kennelijk gelooft niemand hierboven dat jullie 24 uur stil kunnen zijn. Nou, ik wel hoor, al zou ik er wel graag persoonlijk getuige van willen zijn! Heerlijk lijkt me dat...
Mag je wel SMSen? Anders stuur maar een berichtje als je je ei kwijt wil!
Maaike, bedankt voor je MSN bericht all the way from Thailand.
Meiden, geniet ze nog een hele hoop dagen, ik ga me hier voorbereiden op carnaval!!
xxx (alvast voor woensdag) -
12 Februari 2007 - 19:29
Jan De Rijk:
Hallo allemaal, Wat leuk dat jullie in chiang mai zitten. Je moet beslist Wat Jet Yod zien, of Nawarat Bridge waar je een mooi uitzicht hebt. Bovendien is de Temple Chediluang Varaviharn de moeite waard en ook Temple Phra Sing. Er is daar genoeg te zien. Veel plezier! -
12 Februari 2007 - 19:33
Jan De Rijk :
Jullie denken toch niet dat je in niemandsland bent of zo. Je kunt op google earth alle mooie plekkies vinden. Of hebben jullie die dikke boeken bij je. Ik vind die reactie van ome arno te gek. Ik heb me tranen gelachen. Olifanten kunnen ook grote uppers leggen, stonk het erg of hebben jullie je neus dicht geknepen. -
12 Februari 2007 - 22:54
Rocco En Aly!:
Leuke verhalen, leuke foto's! Ga jullie verder niet vervelen met ellenlange berichten, geniet ervan. Gr. Rogier en Alyssa! -
13 Februari 2007 - 13:41
Linskie:
Bedankt voor jullie felicitaties gisteren! Het klonk op de achtergrond als een feestje. Maar als ik het allemaal zo lees is het daar ook 1 groot feest!! Jullie doen het helemaal goed en wat lijkt het me heerlijk een dag lang mijn mond te mogen houden. Vandaag bijkomen van mijn eigen feestje wat erg gezellig was. Helaas hebben mijn nieuwe buren besloten uitgerekend vandaag aan hun nieuwe woninkje te beginnen. Er wordt geboord, gebeiteld, gezaagd en gesmeten met zwaar geschut alsof het een lieve lust is...als ik al geen hoofdpijn had dan kreeg ik het NU wel...toen ik vanochtend naar buiten liep kreeg ik bijna een plank van ze op mijn kop. Leuke eerste kennismaking...nee laat mij dan maar een weekje in een klooster zitten. Ben erg benieuwd naar jullie bevindingen!!! Wat eten jullie trouwens aan vreemde dingen? Toch geen dieren die je liever als huisdier op je schoot hebt he???