Ko Samet, een aparte ontmoeting! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Daan, Moniek en Maaike - WaarBenJij.nu Ko Samet, een aparte ontmoeting! - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Daan, Moniek en Maaike - WaarBenJij.nu

Ko Samet, een aparte ontmoeting!

Door: Maaike, Daan en Mo

Blijf op de hoogte en volg Daan, Moniek en Maaike

04 Februari 2007 | Thailand, Bangkok

Haha...je gelooft het niet. Loop je op een eiland in Thailand net even met elkaar de zonnebrand en tamponsvoorraad door te spreken en dan hoor je ineens een Nederlandse stem achter je.....Verbaasd kijk je om, want je denkt de stem ergens van te kennen en dan sta je oog in oog met een collega! Gisteren kwam ik KRO-collega Ton tegen. Nee, niet Ton Verlind, de directeur, maar die van juridische zaken. Erg lachen, hebben meteen een kroegentochtje gedaan met Ton dat eindigde in een discobezoekje waar alle Thaise localen helemaal uit hun dak gingen (en Mo en Maaike waren door het dolle heen, want ze hadden voor het eerst in hun leven uitzicht in de mensenmassa. Als reuzen staken ze boven de Thaitjes uit). Ton is overigens vandaag vertrokken naar Cambodja. Wij gaan even lekker eten! x

• 04 Februari 2007 - 15:50

Henneke:

Wel toevallig Daan die collega!!! Ze houden je toch niet stiekem in de gaten? En dan nog wel een van juridische zaken,ik hoop dat ik je nog terugzie!

• 04 Februari 2007 - 16:13

Broertje...:

Haha...de wereld is klein! Zo zie je maar weer, voor dat je het weet ben je gespot! Veel plezier, x

• 04 Februari 2007 - 17:37

Yasmin:

Hi Meiden,

Zo te lezen genieten jullie al aardig! Heerljk zeg!
    Wat toevallig van die collega!
    Nog leuke Thaise boys ontmoet?

Groetjes Yasmin

• 05 Februari 2007 - 09:38

Suzanne,Petra Dolfij:

Maaike wij zijn zo jaloers, wij willen ook groter zijn dan de rest, leuk om jullie berichtjes te lezen, je ziet we hebben nog tijd om te mailen.

• 05 Februari 2007 - 12:07

Naomi En Ellis:

He Maaike,
    We genieten van je verhalen!! We proberen tussen onze drukke agenda's door je te volgen!Hoe voelt dat nou, groot zijn??? Hier alles prima.....WE MISSEN JE!!!!!!!!! Jos vraagt zich nog steeds af wanneer hij jou foto krijgt voor op zijn bureau...
    Liefs Ellis en Naomi

• 05 Februari 2007 - 16:51

Bouke:

wat een toeval., klinkt allermaal helermaal tegek.

Geniet ervan!

• 05 Februari 2007 - 16:52

Jan Uit Utrecht:

Ik ben nu even met een griepje thuis, maar goed dat ik kan meegenieten van jullie warme avonturen in het behagelijke Thailand..:-)

• 05 Februari 2007 - 20:32

Linda Alias Linskie:

Donkere wolken pakken samen boven Nederland. Krol en Paulusma voorspellen eensgezind winterse buien, het kwik net iets boven 0. Drie vrolijke meisjes daarentegen laven zich in een heel ander deel in de wereld aan een heerlijke coctail met uitzicht op een azuurblauwe zee. Verschil moet er zijn. Ja ja, gniffel maar in jullie vuistjes. Meiden, genietze!!! P.S. wanneer komt er een ongekuiste versie van het verslag?? (hihi) xx

• 05 Februari 2007 - 21:32

Vanessa:

Gek he, aan de andere kant van de wereld kom je altijd nog bekenden tegen!
    Beginnen jullie al erg bruin te worden? Laat maar niet te veel foto's zien met jullie erop, ha ha. Ja in Azie kun je je erg dik en groot en wit voelen.
    Pas goed op elkaar en tot gauw!
    Dikke knuffel