Bangkok Biking
Door: Maaike, Daan en Mo
Blijf op de hoogte en volg Daan, Moniek en Maaike
31 Januari 2007 | Thailand, Bangkok
Vanochtend zijn we dus vroeg begonnen met een fietstocht. Geweldig was dat! Zo'n 95% van de route was op paden waar geen autoverkeer kon komen, dus zo zie je Bangkok echt op een hele andere manier! Sloppenwijken, oerwoud, parken, arme en rijke buurtjes... nu zagen we pas echt de verschillen!
Gisteren zijn we ook echt cultureel verantwoord bezig geweest...! Alle toeristische attracties afgegaan, zoals een goed toerist betaamt... Grand Palace, Wat Pho (de 45 meter lange, gouden liggende boeddha!), Chinatown, Lhumpinipark, Khao San Road etc.
Hiervan natuurlijk heeele mooie foto's gemaakt, maar het uploaden lukt nog niet helemaal... deze houden jullie tegoed!
Zooo... nu maar eens even douchen en op naar de hoerenbuurt Pat Pong! Eens kijken wat daar geschoten wordt...
31 Januari 2007 - 12:17
Den:
Leuk dames!! Ik denk gezien, gezien, gezien...alleen deed ik het in 4 uur, haha. Wel relaxed die fietstocht. Klinkt goed! Ben benieuwd wat er nog meer komt.. kus Den -
31 Januari 2007 - 12:24
Mamma Thea:
Ik ga ook een fietsroute doen maar die ziet er anders uit dan die van jullie.Wat klinkt dat allemaal gaaf!!Meiden geniet!!!! Dikke kus -
31 Januari 2007 - 12:31
Naomi:
IK BEN JALOERSSSSS!!!
Leuk man de verhalen!! Hier is het ook top, hoor!! Lekker weer, lekker werken het kan niet op!! Geniet ervan....liefs Naomi -
31 Januari 2007 - 12:57
Jubbe:
Beste Maaike en Daan,
passen jullie een beetje op mijn lieve kleine Mo? en wiens idee was het om naar de hoerenbuurt te gaan..?
veel lol ! jubbe -
31 Januari 2007 - 16:18
Buurman Huug:
Jeetje Maaike,
Wat een heerlijk leven heb jij toch! Kijk weer met spanning uit naar de volgedende avonturen!x -
31 Januari 2007 - 17:41
Maureen:
Hallo!! Zo, heb vandaag pas de tijd gevonden om deze site te bezoeken en ik zit met een glimlach op m'n gezicht jullie verhalen te lezen! Super dat jullie het zo naar je zin hebben, klinkt allemaal erg relaxed. Kortom: geniet ervan en denk vooral niet aan regenachtig NL...
liefs, Maureen
ps: Mo'tje, ik ben aangenomen voor het Potential-traject!! -
31 Januari 2007 - 17:47
Elleke:
Goh, Maaik, thaise massage..was die net zo spectaculair als de Marokkaanse hahaha -
31 Januari 2007 - 18:38
Jan Uit Utrecht:
Ook ik heb een schitterende fietstocht, van een kwartier, naar mijn werk gemaakt..:-)
Ik hoop dat foto's uploaden snel gaat lukken. -
01 Februari 2007 - 12:12
Thea:
Maaik van harte met je zus!Neem er maar n brreltje op.
kus mam -
02 Februari 2007 - 11:04
Eline:
Hey meiden, leuk om je te volgen op deze manier. Geniet van alles en maak er een leuke tijd van!
Groetjes Eline -
02 Februari 2007 - 12:19
Lottie:
hey Maaike,
klinkt goed allemaal.
dat oerwoud heb ik vast gemist;)
heb t adres van dat trekking bureautje gevonden: noo trekking and tours, 55 moonmuang Rd. chiang mai.
veeeeeeeeeeeel plezier!